Enquete Pacuara / VakanShe bushcraft reis

Pacuara Travel en VakanShe staan beide voor avontuurlijke reizen die nét even anders zijn. Samen zijn we een avontuurlijke en unieke women-only reis aan het ontwikkelen voor 2019.

 

Een reis naar een minder bekend deel van Noorwegen waar je even helemaal weg bent uit je ‘gewone’ leven. Een reis die je andere dingen kan laten ontdekken, over jezelf maar ook over de natuurlijke wereld om je heen. Een reis die back to basic is, waarin je leert hoe en wat je kan eten uit de natuur, koken in de buitenlucht en slapen in hutten. Wandelen door ongerepte natuur en vooral even helemaal weg zijn. Het is een reis voor een groep gepassioneerde vrouwen die niet bang zijn om hun schouders eronder te zetten, die best een week zonder luxe kunnen (ook af en toe zonder WIFI!) en van dit alles genieten.

 

Het is niet alleen een fysieke week, er is ook tijd en ruimte voor reflectie, mindfulness, ontspannen in de natuur, je onderdompelen in de rust en stilte, wandelen en plezier hebben samen.

 

Om de reis zo goed mogelijk samen te stellen hebben we een paar vragen voor jou. We willen graag van je weten wat voor jou belangrijk is op een reis zoals deze. 

Iedereen die de vragenlijst invult krijgt voorrang op de inschrijving voor deze adventure trip én we verloten het boek van Miriam Lancewood “Mijn leven in de wildernis“, ook bekend van de aflevering Naar het Einde Van De Wereld van Floortje Dessing.

Vul hier de 5 vragen in!

1. Ben je geïnteresseerd in de reis zoals beschreven hierboven?

2. Welke elementen zou je graag terug zien in deze reis (meerdere antwoorden mogelijk)

3. Wat is voor jou de ideale lengte voor een reis als deze, houd rekening met 2 reisdagen:

4. Geschikte datum 2019. De beste tijd van het jaar om uit de natuur te eten is Augustus of September. Welke data hebben jouw voorkeur?

5. Hoeveel mag een reis zoals deze kosten, 7-daagse reis (excl. 2 reisdagen), inclusief accommodatie (kamperen), maaltijden, begeleiding en de volgende activiteiten; kamperen, mindfulness training, buiten koken, eten uit de natuur en wandelen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden en geef toestemming om reis gerelateerde informatie naar dit e-mailadres te sturen.