Adventure & passie in Siberië

Real adventure & unknown places

 

 

20 augustus – 29 augustus 2018

Bij Siberië denk je meteen aan ijs, sneeuw en kou. Maar in augustus is het gewoon zomer in Siberië en zullen we alleen tijdens de gletsjerwandeling sneeuw tegenkomen.

Samen met deelnemers van andere nationaliteiten, die een passie hebben voor adventure sporten, gaan we het avontuur aan in het Altaj-gebergte. Een reis ontwikkelt voor mensen die van een uitdaging houden. We gaan diep het Altajgebergte in, waar de ruige natuur zijn gang gaat. Luxe is geen speerpunt bij deze reis. De adventure activiteiten worden afgewisseld met lokale tradities en avonden rondom het kampvuur. Een authentieke ervaring en unieke reis, speciaal georganiseerd voor deze doelgroep.

 

Programma

Wild water raften 

Het Altajgebergte heeft ongekend veel rivieren en een ruige natuur. Dit zorgt voor mooie rafttochten, afwisselend met sensationele wild water passages! Samen met lokale gidsen gaan we dit avontuur aan.

Tijdens deze reis bevaren we drie rivieren. Iedereen die sportief is aangelegd en kan zwemmen mag deelnemen aan dit geweldige evenement!

Inclusief

 • Gecertificeerde raftgidsen.

 • Benodigde wildwater materialen, zoals een zwemvest, helm en peddel.

 • Accommodatie, transport en maaltijden.

Siberische cultuur

 

Het Altajgebergte wordt algemeen beschouwd als een van de mooiste gebieden van Siberië, mede doordat er vrijwel geen industrie  is en de westerse toerist het gebied nog niet heeft ontdekt. De lokale bevolking lijkt stil te hebben gestaan in de tijd. Tijdens deze reis komen we verschillende keren in aanraking met de diverse rituelen en tradities van deze bevolking.

Inclusief

 • Lokale activiteiten

 • Accommodatie en maaltijden

 • Transport

Ontdek het Altaj gebergte! 

Het Altajgebergte biedt ongekend veel mogelijkheden voor adventure sporten. Tijdens deze reis beklimmen we de Aktru gletsjer, steken we het Teletskoye meer over, verplaatsen we ons met een 4x4 auto door het ruige landschap en maken we een mooie wandeling naar de Uchar waterval.

Inclusief

 • Geltsjertocht met gids.

 • Wandeltocht naar de Uchar waterval met gids.

 • Tocht over het Teletskoye meer met bezichtiging van de omliggende natuur.

 • Accommodatie en maaltijden.

 • Transport 4x4 drive.

Algemene informatie

Accommodatie

We maken gebruik van verschillende accommodaties tijdens de reis. Deze zijn  basic ingericht en de kamers worden gedeeld met andere deelnemers, van hetzelfde geslacht. De meeste accommodaties hebben een gedeeld sanitair of er wordt gebruik gemaakt van de de rivier om je in te wassen.

Groep

De groepsreis bestaat uit maximaal 12 Nederlandse/Belgische personen. Je kunt je individueel of samen inschrijven op deze reis. De totale groep bestaat uiteindelijk uit 50 internationale deelnemers. Dit zijn allemaal individuen. Het is een geweldige manier om andere culturen te leren kennen.

Deze reis heeft een gemiddelde intensiteit (sportief) en is geschikt voor deelnemers met een avontuurlijke en flexible mindset. Deelnemers moeten 18+ jaar oud zijn.

Wil je meer informatie over de samenstelling van de groep, dan kun je telefonisch contact opnemen (0650843710). Een indivduele reis of inschrijven met een eigen groep is ten alle tijden mogelijk.

Transport

Het vervoer tijdens de gehele trip is geregeld. De transfer van en naar het vliegveld zit hierbij in begrepen.

 

De vlucht boekt ieder voor zich. Pacuara adviseert graag over het boeken van een vlucht.

Ervaringen

“This trip was amazing, we were so far away from everything. Talking about a real adventure without the stress of organizing it yourself? Then this trip is awesome! “

Omarah Fuks, Costa Rica

Siberië 2017

“Geweldig om de passie voor adventure sporten met deze groep te delen. De sfeer was heel goed, de groep is sportief en we hebben enorm genoten van ieder moment. Go with the flow.”

Suzanne & Anne, Nederland

Siberië 2017

Prijs

Boekingsformulier 

Wil je mee naar Siberië 20 – 29 augustus 2018? Vul onderstaande boekingsfomulier in of stuur een mail naar info@pacuaratravel.nl met je persoonlijke gegevens.

Ik wil graag de volgende reis boeken

Extra optie erbij boeken

Reisvoorwaarden