Ter land, ter zee & in de lucht

Ontdek de diversiteit van Zuid-Afrika

 

Datum?

Een unieke reis waar je op verschillende manieren het land gaat ontdekken, namelijk vanuit een kayak, een luchtballon, lopend en vanuit de auto. Het is een gevarieerde reis, die het beste van Zuid-Afrika laat zien!

Programma

Het hart van Zuid-Afrika  

De reis start in Johannesburg. Deze stad is de perfecte locatie om de historie en cultuur van Zuid-Afrika te ontdekken.

De bruisende stad maakt al snel plaats voor het echte “wild life” van Zuid-Afrika. Het Krugerpark is de plek om de “Big 5” te spotten.

Na een paar avontuurlijke safari’s door dit park, ga je de indrukwekkende Panoramaroute met een ballonvaart, maar tevens met de eigen auto ontdekken. Na deze vele indrukken verblijf je twee nachten in glamping-stijl in het dorpje Hazyview.

 

Het mooiste van de Garden route! 

Het volgende gedeelte van de reis, brengt je van het hart van Zuid-Afrika naar de kustregio.

Na een korte vlucht kom je aan in de vriendelijke stad Port Elizabeth. Hier begint de welbekende Gardenroute, richting Kaapstad.

Tijdens deze route stop je in het Tsitsikamma National Park, welke je zowel wandelend als vanuit de kajak gaat bezichtigen. Hierna zak je verder af richting Kaapstad en passeer je de Robberg Peninsula. Na het bezichtigen van de zeehondenkolonie die zich hier gesetteld heeft, ga je op weg naar de afgelegen accommodatie, ten midden het Keursbooms Natuur Reservaat. De enige manier om hier te komen is per kajak

Het bruisende Kaapstad

Na deze authentieke en actieve manier van het beleven van de Garden Route, eindigen we in Kaapstad.

In Kaapstad gaan we in ieder geval het Tafelgebergte  beklimmen en bezoeken we Cape Good Hope. Daarna is er tijd om Kaapstad zelf te ontdekken. Er is enorm veel te beleven. Zo kun je gaan winkelen bij Waterfront of per boot een bezoek brengen aan het indrukwekkende Robbeneiland.

Algemene informatie

Accommodatie

In het Greater Kruger National Park verblijf je de eerste nacht in een zeer luxe accommodatie, in een privé safari reservaat, waarbij een zonsondergang safari verzorgt wordt. Daarnaast verblijf je ook een aantal nachten in glamping-stijl.

Alle overnachtingen zijn minimaal drie-sterren accommodaties, met beschikking over eigen sanitaire voorzieningen. De logies en het ontbijt zijn inbegrepen.

Groep

Voor deze reis is het maximum aantal deelnemers in principe 14 personen. Wij garanderen een reis, op basis van het minimum aantal definitieve deelnemers. Voor deze bestemming is dat minimum meestal 8 deelnemers. Een reis kan al met minder deelnemers gegarandeerd zijn. Voor vragen over de groepssamenstelling, of de reis, neem contact met ons op via: +31650843710 of email.

Als je alleen op reis gaat hoef je geen eenpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken als dat mogelijk is. Wanneer er geen éénpersoonskamer beschikbaar is, nemen we altijd contact met je op.

Transport

Groepsreis: We hebben de gehele reis een eigen bus tot onze beschikking. Over het algemeen is het wegennet zeer goed in Zuid-Afrika, waardoor we grote afstanden in afzienbare tijd kunnen afleggen.

Individuele reis: Er is de mogelijkheid om een huurauto optioneel bij te boeken. Er zijn auto’s in verschillende soorten en maten beschikbaar.

Pacuara Travel verschaft geen internationale vluchten en ook geen nationale vluchten vóór, tijdens en na de reis. Pacuara Travel adviseert graag over het boeken van de juiste vlucht.

Prijs

Boekingsformulier

Vul de onderstaande gegevens in en ontvang verdere informatie binnen enkele dagen.

Ik wil graag de volgende reis boeken:

Extra optie erbij boeken:

Ik ben lid van Wandelnet:

Reisvoorwaarden