Colombia, de parel van

Zuid-Amerika

Ontdek Colombia

Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke sporten, flamboyante feesten, architectonische wonderen of
ruige natuur – het Colombiaanse ritme zal je in beweging brengen! Colombia is een verleidelijke mix
van oud en nieuw: charmante steden met veel Spaanse invloeden, verweven met de bloeiende
cultuur en het sensuele nachtleven. Of ben je meer op zoek naar het Caribische zand tussen je tenen,
de hoogste waterval van Colombia of beklim je liever de witte sneeuwtoppen van Sierra Nevados?
Colombia wordt benoemd als het best bewaarde geheim van Zuid-Amerika.

Tolima Expeditie

Ben je fit en wil je bovenop een 5000+ meter top staan, zonder andere toeristen om je heen? Dan is deze expeditie geschikt voor jou! Een 6-daagse trip, waarbij we starten in de groene koffieregio Salento en uiteindelijk door de canyons terecht komen bij de toendra van het Nationaal Park Los Nevados. Uiteindelijk zullen we gletsjers en ijsplaten oversteken en een poging wagen tot het beklimmen van de top. Een ultiem avontuur wat enig doorzettingsvermogen vraagt, maar zeker de moeite waard is!

  • Individuele expeditie
  • Startdatum zelf te bepalen
  • Prijs vanaf: €737,-

bike together

Een 2-daagse mountainbike-tour in het noorden van `Colombia.

Op maar liefst 50 kilometer van Santa Marta vandaan, ligt in de bergen, het dorpje Minca. Deze jungle-achtige omgeving zorgt voor mooie vergezichten en is ideaal voor avontuurlijke mountainbike-parcours. Minca staat ook bekend om de koffieboerderijen, die we zullen bezoeken.

Active Colombia

Maak van het avontuurlijke Colombia jouw vakantiebestemming. Maak een mooie wandeling door de jungle, maak een indrukwekkende hike door het hooggebergte of bezoek de kleurrijke koloniale dorpjes. Colombia biedt voor ieder wat wils, zowel in natuur als in cultuur. Door de nog vrij verse historie is het land nog niet aangetast door het toerisme en ontdek je de authentieke cultuur van Colombia.

Deze 22-daagse reis bevat een 6-daagse hike naar de top van La Tolima, in het Nationaal Park Los Nevados en een meerdaagse hike naar “The Lost City”. 

  • Groepsreis
  • Startdata: 23-02-2019 / 06-07-2019 / 16-11-2019
  • Vanaf: € 3.950,-

Reis op maat

Een authentieke droomreis daar draait het om! Een unieke reis 100% samengesteld naar jouw wensen. Niet met bouwstenen, maar door het voeren van persoonlijke gesprekken, om de perfecte reis voor jou te ontwikkelen.

Onze reizen zijn persoonlijk, uniek, lokaal en actief. Een vakantie die voor iedereen mogelijk is, met ervaringen die voor iedereen anders zijn. Is dit wat jij zou willen? Vul dan nu je gegevens in en dan zitten wij volgende week nog samen rond de tafel, om de ultieme trip in elkaar te zetten!