keurmerken

Pacuara Travel is lid van de vereniging van Kleinschalige Reisspecialisten (VVKR). Deze belangenvereniging heeft momenteel 350 leden, die gericht zijn op persoonlijke en kleinschalig toerisme. Allebei de VVKR aangesloten reisorganisaties, bieden een vorm van reisgarantie aan. Dit betekent, dat de consument verzekerd is tegen onverhoopt faillissement. Zo kun je met een gerust hart een reis boeken bij een kleinere organisatie. Kijk voor meer informatie op de website van VVKR.

Pacuara Travel is aangesloten bij het Garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators (GGTO). De stichting GGTO staat er voor garant dat het reeds betaalde deel van je reissom terug krijgt, indien de touroperator in een financieel onvermogen komt. Dit kan zijn, voor je vertrek, maar ook tijdens je verblijf op locatie. Kijk voor meer informatie op de website van Garantiefonds GGTO.

Pacuara Travel is aangesloten bij AON verzekeringen. Zij zijn gespecialiseerd en begrijpen de belangen van de reisbranche en de beste keuzes qua risicobeheer. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bij AON houdt rekening met vergaande aansprakelijkheid voor de reisorganisator en de eisen van de ANVR en de VVKR.