De drijvende kracht achter Pacuara

Pacuara travel is een reisorganisatie die met actieve reizen mensen probeert te inspireren door en te verbinden met natuur, sport en de lokale bevolking.

Pacuara Travel is in 2017 opgericht door Suzanne Koolen. Pacuara is ontstaan uit passie voor outdoorsporten en reizen. Deze passie draagt Pacuara dagelijks over op hun populaire instagrampagina @iloveactivetravel. Maar passie kan je alleen proeven als je het ook echt mee maakt. en daarom ontwikkelt en organiseert Pacuara actieve reizen.

Of je nu jong of oud bent, iedereen wil zijn of haar reisdroom najagen. Pacuara is er om die wens, om te zetten in een onvergetelijke ervaring een ‘Once in a lifetime experience’.

Het team

Suzanne Koolen

Eigenaar

Suzanne Koolen is opgegroeid in Brabant. Tijdens haar studie aan de Sporthogeschool is ze lid geworden van het Nederlandse Dames Raftteam, waarmee ze onder andere Nederlands en Europees kampioen is geworden. Na haar studie, is ze naar Nieuw Zeeland gereisd om hier deel te nemen aan de Wereldkampioenschappen Raften. Na dit evenement werd het tijd om een punt te zetten achter haar raftcarierre en haar tweede passie te ontplooien, reizen. Na 6 maanden Nieuw Zeeland en Australie kwam er een nieuwe uitdaging naar voren, werken in Guatemala. Door de jaren heen heeft ze meer dan 30 landen gezien en realiseerde Suzanne zich al snel dat het bouwen van een leven en carrière rond reizen haar droom was. Om dat te realiseren heeft ze Pacuaratravel.nl en @iloveactivetravel. opgericht om zo haar ervaring en passie te delen.

Paul Koolen

Online Marketing/Instagram

Paul is ook opgegroeid in Brabant. Van jongs af aan is hij opgegroeid met het vele reizen. Paul heeft International event, music & entertainment gestudeerd. Reislustig als hij is heeft hij zijn eindstage dan ook in Australie afgerond. Na zijn studie is hij meteen aan de slag gegaan bij Pacuara Travel als online marketeer gefocused op Instagram –  @iloveactivetravel & @pacuaratravel.

Samenwerken

Samen ontwikkelen van reizen
Een reis ontwikkelen voor jouw doelgroep. Partners die aan jou vooraf gingen: Meetings in the Sun, Vlogster Lisa Kolster, Runningblogster Join My Road, Runningblogster Runninggirls.nl en Wandelnet.

Gastposts
We kunnen een gedetailleerde en informatieve gastpost schrijven voor jouw site of blog over een van de bestemmingen waar we naar toe zijn gereisd. We accepteren ook gastberichten op pacuaratravel.nl.

Vacature
Op het moment zijn we op zoek naar een stagaire online marketing. Bekijk hier de vacature.