Your dream, your trip, your story

Jouw ideale reis

Pacuara Travel is de specialist die jouw ‘once in a lifetime experience’ ontwikkelt en organiseert. Voor al onze reisprogramma’s geldt dat de belevenis centraal staat. Ons doel is jouw ontmoeting met een bestemming aan te laten sluiten op jouw persoonlijke voorkeuren en interesses . Om zorgen uit handen te nemen, maar ook om kundig advies te geven over routes, activiteiten en accommodaties.

Als ervaringdeskundige van het land, de uitgebreide kennis, verregaande service en uitstekende contacten kunnen wij oprecht zeggen dat wij specialist zijn in het geheel op maat stellen van een reis.

Hoe gaan we te werk?

1. Reisvoorstel
Stuur  via onderstaande boekingsformulier zoveel mogelijk informatie over de reis die je wilt maken.

2. Contact:
Om tot jouw ideale reis te komen treden we graag met jou in contact zodat we een goed beeld krijgen van jouw verwachtigen en wensen. Dit kan via email of telefonisch, maar wij kunnen natuurlijk ook bij jou thuis komen.

3. Vrijblijvend reisvoorstel
Ter voorbereiding op het sturen van een reisvoorstel nemen wij graag jouw wensen, interesses, eventuele hobby’s, reisgezelgschap, aantal dagen, niet te missen belevenissen, budget, doel van de reis en overige bijzonderheden door.

4. Boeken
De laatste stap voordat je kan gaan genieten van een geweldige reis!

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Land