Join the Influencers

on their adventure

Wat zijn influencers

Anno 2019 is de social media niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Hiermee gaan de vele influencers, op allerlei gebieden,  gepaard. Pacuara Travel is gespecialiseerd in het samenwerken en het ontwikkelen van reizen met een influencer.

In het verleden heeft Pacuara Travel met verschillende influencers samengewerkt, waaronder Lisa Kolster, Runningblogster Join my road, Runningblogster Runninggirls.nl en Wandelnet.

Bekijk hieronder de nieuwste reizen met verschillende influencers.

Traveltomtom

Tom Grond is een professionele reisblogger en reist al sinds 2012 de wereld rond. Zijn avonturen kun je volgen via zijn socialmedia-accounts. Tom deinst nooit terug voor een goede uitdaging en wil dan ook graag Centraal-Azië verder ontdekken.

Dit keer gaat hij dit niet alleen doen, maar wil hij dit graag met jullie delen. Hij daagt jullie uit om samen met hem dit avontuur aan te gaan in Kirgizië. Kirgizië is een ecologisch paradijs, uitgestrekt tussen twee enorme bergketens. In dit land zijn de tradities en de ongerepte natuur nog steeds onaangetast.

Maaike Lut

Maaike, van Travel a Lut, gaat weer op reis! Dit keer bieden wij jou de kans om met Maaike mee te gaan. Altijd al willen weten hoe het is om een travelblogster te zijn? Dan is dit jouw kans om dat leventje van dichtbij mee te maken.

We reizen af naar Zuid-Afrika, waar jullie beide het avontuur aan gaan. Onze 4-daagse reis gaat door het ruige Drakengebergte. We maken kennis met de lokale bevolking in Lesotho, genieten van de onontdekte stranden aan de Wild Coast, gaan op safari en verkennen het bruisende Durban. Maaike laat jou het Zuid-Afrikaanse leven van heel dichtbij zien.

Workation

Pacuara Travel en Meetings in the Sun organiseren samen hun eerste workation. Een workation, is een reis waarbij werk en plezier gecombineerd worden. Tijdens deze workation, reis je af naar de bloeiend start-up cultuur van Kaapstad.

Tijdens de workation, werk je samen met een businesscoach aan jouw bedrijf, ontmoet je vele lokale en internationale ondernemers en krijg je de kans om jezelf en jouw bedrijf aan hen te presenteren. Het is een inspirerende, innoverende, maar ook zeker een educatieve reis.

  • Groepsreis
  • Vertrekdatum: 11 – 26 mei 2019
  • Vanaf €4500,- p.p.

Gespecialiseerde reis

 

Ben jij een influencer of ben jij gespecialiseerd op een bepaald vakgebied en heb je interesse om samen met Pacuara Travel een reis te organiseren? Neem dan gerust contact met ons op en laat het brainstormen beginnen!