Zuid-Afrika De wereld in één

 

Ontdek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft alles om van je vakantie een droomreis te maken! Prachtige landschappen, talloze mogelijkheden om op avontuur te gaan en je sportief uit te leven, wildparken met de Big Five of soms zelfs de Big Seven, als je de walvissen en witte haaien meerekent, de wijnlanden boven Kaapstad en de Zuid-Afrikaanse keuken zijn een paradijs voor culinaire liefhebbers.

Bovenaan je lijst van indrukwekkende ervaringen zullen echter de ontmoetingen met de lokale bevolking staan. Hun gastvrijheid en wens om je kennis te laten maken met hun land en cultuur staan garant voor de ultieme “Zuid-Afrika beleving”.

Lesotho trip

Maar weinig mensen kennen het kleine landje Lesotho, ten midden van Zuid-Afrika. Jammer, want het is een geweldig land! In Lesotho lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Een vierdaagse wandeltocht door het gebergte van Lesotho is dan ook een authentieke ervaring.

De Wild Coast is de volgende bestemming. De ruige kust is een geweldige plek om te mountainbiken, afwisselend met lokale activiteiten. ​​

Ter land, ter zee en in de lucht

Een 14-daagse rondreis door Zuid-Afrika voor mensen die de diversiteit van dit land willen ontdekken.

Het is een actieve rondreis, die verschillende aspecten van Zuid-Afrika laat zien. Vooraanstaand natuurlijk de ‘Big Five’, maar je geniet ook van de verre uitzichten van Zuid-Afrika door middel van een ballonvaart, je ziet de natuur vanuit de kajak en de reis sluit af in het bruisende Kaapstad.

Workation

Pacuara Travel en Meetings in the Sun organiseren samen hun eerste workation. Een workation is een reis, waarbij werk en plezier gecombineerd worden. Tijdens deze workation, reis je af naar de bloeiend start up cultuur van Kaapstad.

Tijdens de workation, werk je samen met een businesscoach aan je bedrijf en ontmoet je vele lokale en internationale ondernemers. Tijdens de workation, krijg je de kans om jezelf en je bedrijf aan hen te presenteren. Het is een inspirerende, innoverende, maar ook zeker een leerzame reis.

  • Groepsreis
  • Vertrekdatum: 11 – 26 mei 2019
  • Vanaf €4500,- p.p.

Reis op maat

Een authentieke droomreis daar draait het om! Een unieke reis 100% samengesteld naar jouw wensen. Niet met bouwstenen, maar door het voeren van persoonlijke gesprekken, om de perfecte reis voor jou te ontwikkelen.

Onze reizen zijn persoonlijk, uniek, lokaal en actief. Een vakantie die voor iedereen mogelijk is, met ervaringen die voor iedereen anders zijn. Is dit wat jij zou willen? Vul dan nu je gegevens in en dan zitten wij volgende week nog samen rond de tafel, om de ultieme trip in elkaar te zetten!